Telefon
WhatsApp

Paletleri paketlemek için streç

Streç toptan satış Toptan Streç satısi toptan streç film Palet streç Film - En Yakın toptan satış üretici

0850 770 13 13

Sosyal Medyada Biz}

Paletleri paketlemek için streç

Paletleri paketlemek için streç, Streç film palet (palet) üzerine ürünlerin sarılması için kullanılır ve depolarda veya nakliye sırasında bitmiş ürünlerle çalışmayı büyük ölçüde kolaylaştırır. Streç film, esneme (uzama - %180'e kadar) ve eski haline dönme özelliğine sahip modern bir ambalaj malzemesidir. Geleneksel film malzemeleriyle karşılaştırıldığında, artan çekme mukavemetine, delinme, darbe ve delmeye karşı yüksek dirence sahiptir.

Streç film evrensel bir ambalaj ürünüdür. Sıcak, soğuk ve hatta donmuş ürünleri toplamak, paketlemek için mükemmeldir. Ek olarak, uygulama ve paketleme sırasında manuel yöntemi ve makine yöntemini kullanabilirsiniz.

Toptan Palet Streç,  Streç Film üreticileriToptan streç film satışıStreç Film sanayi tipiBüyük boy Streç FilmPalet Streç fiyatları.

Palet Streç film fiyatları

Streç film fiyatları kullanım alanına göre değişkenlik göstermektedir. boy ve ebat olarak farklı olmalarının fiyata yansıması sebebiyle normal kullanım için sunulan streç film ile Palet gibi sevkiyat materyalleri üzerindeki paketlerin sarılmasında kullanılan Streç filmler farklı fiyatlara sahip ürünlerimizdendir. Siz de firmanız için bu tarz ihtiyaçlarınız için en uygun fiyatlı ürünleri bizden temin edebilirsiniz.

Palet streç film

ZİYARETÇİ YORUMLARI

  1. Henüz yorum yapılmamış

BİR YORUM YAZIN

Ceptesat ikinci el eşya alım satım kiralama