Telefon
WhatsApp

Sera Streç Toptan Fiyatları

Streç toptan satış Toptan Streç satısi toptan streç film Palet streç Film - En Yakın toptan satış üretici

0850 770 13 13

Sosyal Medyada Biz}

Sera Streç Toptan Fiyatları

Streç film evrensel bir ambalaj ürünüdür. Sıcak, soğuk ve hatta donmuş ürünleri toplamak, paketlemek için mükemmeldir. Ek olarak, uygulama ve paketleme sırasında manuel yöntemi ve makine yöntemini kullanabilirsiniz. Toptan streç film satışıStreç Film sanayi tipiBüyük boy Streç FilmPalet Streç fiyatlarıPalet Streç Film 23 Mikron 50 cm 300 mtToptan Streç Film fiyatıStreç Film fiyatıStreç Film 1000 MetreSera Streç FilmSera Streç Toptan Fiyatları23 Mikron Streç Film FiyatlarıToptan 17 mikron streç satışı, toptan 23 Mikron Streç FilmKoli Bandı 45cm x 100m 12’li PaketKoli Bandı 45cm x 100m 6’lı PaketToptan Koli BandıStreç Film ToptanKargo Poşeti 30 x 38, Toptan Kargo Poşeti fiyatıToptan Maske SatışıToptan Palet StreçToptan Renkli Streç Film, toptan  Wrap Streç Film fiyatları, Toptan gıda streci satışı, toptan PRE streç fiyatları, toptan siyah streç film fiyatı. Hem gıda ürünleri üretenler de dahil olmak üzere imalat işletmelerinde hem de günlük hayatta aktif olarak kullanılabilir. Bununla birlikte, bu ürünün kapsamı, her şeyden önce, kalınlığının göstergelerine bağlıdır.

Streç filmden sera nasıl yapılır

Birçok insan bir serayı bir filmle nasıl kaplayacağını bilir. Polietilen film, genellikle kişisel arsalarda bulunan bir kaplama malzemesidir. Ancak son yıllarda, polietilen arka plana kayboldu ve üstünlüğün defnelerini "küçük" kardeşine - streçlerine teslim etti.

Streç filmden sera nasıl yapılır?

İlk olarak, seranın türüne ve çerçeve malzemesine karar verin. Metal çerçeveli kemerli bir sera örneğini ele alalım. Yani, prosedür:

  • Gölge olmayan bir yer seçin.
  • Gelecekteki yapının çevresini işaretleyin.
  • Yapının çevresine bir kutu çubuk yapın. Kapı, kapı ve pencere için bir çerçeve yapın. Onları kirişe vidalarla sabitleyin.
  • Çerçeve için 10 mm çapında metal çubuklar takın, her iki taraftan da yere bükün.
  • Üst üste binen film katmanlarını aşağıdan yukarıya doğru başlatın. Çatıyı 5-8 kat örtün, gerdirmeyi unutmayın, ayrıca aşağıdan yukarıya doğru başlayın.
  • Altta, filmi bir zımba ile kirişe çekin. Filmin patlama şansı olmaması için toprak ekleyin veya başka bir kereste yerleştirin.
  • Ayrıca kapı ve pencereyi folyo ile kaplayın ve braketlerle sabitleyin.

Streç filmin kalitesi nasıl belirlenir

Satın alırken filmin kalınlığına dikkat edin. Seradaki katmanların sarkmayacağı için streç kendine yapışmalıdır.

Streç Film Uygulama endüstrileri

Tarım ve lojistik amaçlarına ek olarak, strec film gıda endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Orada, şişelerin ve gıda kutularının tekli ve grup ambalajlarının yanı sıra ağırlıkça ürünlere gidiyor. Bu endüstriler üretilen streç filmin en büyük payını tüketir. Aynı zamanda ev içi amaçlar için de uygundur: taşıma, taşıma, depolama ve eşyaları ve mobilyaları korumanız gereken diğer durumlarda.  

Streç film, kendisi için alışılmadık alanlarda da yavaş yavaş uygulama buluyor: inşaat endüstrisi, matbaacılık, mobilya ve diğer üretim türleri, ilaç üretimi, vb

Streç Filmin Avantajları

Streç - film, çok yönlü, günlük kullanımda uygun, bir tür ambalaj ürünüdür. Başlıca avantajları şunlardır:

  • Taşınan yükün güvenilir şekilde sabitlenmesi;
  • Sıcaklıktaki ani değişikliklere karşı iyi bir dirence sahiptir;
  • Orijinal şekli geri yükler;
  • Geniş kullanım alanı;
  • Ürünü paketledikten sonra delmek zordur;
  • Yüksek bariyer özelliklerine sahiptir (nemin, çeşitli kirleticilerin girmesini önler).

Ek olarak, bu malzemenin ana avantajlarından biri düşük maliyetidir. Bu sayede, film çoğu yerli tüketiciye sunulmaktadır ve çok çeşitli insan faaliyeti ve üretim alanlarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Çoğu zaman, gıda endüstrisi (gıda) tarafından üretilen ürünlerin uzun süreli depolanmasını sağlamak için streç kullanılır. Streç Film fiyat, Streç Film 1000 Metre.

Streç film ölçüler

Kalınlığı 15-17 mikron arasında değişen ürünler, küçük eşyaların, eşyaların;
Kalınlığı 20-23 mikron olan film, keskin, çıkıntılı kenarları veya köşeleri olan çeşitli eşya veya eşyaların paketlenmesinde, paketlenmesinde;
Kural olarak 23 ila 24 mikron kalınlığında streç, ağır, inşaat veya diğer hacimli kargoların paketlenmesine ihtiyaç duyulan durumlarda aktif olarak kullanılır.
Streç, çeşitli mal veya ürünlerin depolama süresini önemli ölçüde uzatmanın mümkün olduğu ucuz bir ambalaj malzemesidir. Ayrıca paketlenmiş ürünlerde yoğuşma oluşumunu engelleyerek estetik görünüm ve tazeliklerinin korunmasını sağlar. Streç Film fiyatı.

Streç Filmlerin çeşitleri

Tüm streç filmler iki büyük sınıfa ayrılır - manuel ve makine (otomatik) kullanım için. Manuel sarıcılar veya dağıtıcılarla çalışmak için manuel malzeme kullanılıyorsa, otomatik palet sarma makinelerine makine streç film kurulur.

Manuel film, özelliklerinde ve hepsinden önemlisi ön gerdirme değerinde makine filminden farklıdır. Bu parametre, film malzemesinin hasar görmeden ve temel özellikleri korunarak ne kadar esnetilebileceğini yüzde olarak gösterir. Elle sarma için ön streç filmin değeri genellikle yüzde 100'ün altındadır, makine filmi için ön gerdirme yüzde 100'den yüzde 300'e veya daha fazla mümkündür.

Basit bir şekle sahip kritik olmayan malları paletlerken, bir el filmi kullanmasına izin verildiğine ve daha karmaşık durumlarda bir makine kullanılması gerektiğine inanılmaktadır. Ancak uygulamada, seçim sorunu, işletmede otomatik palet sarıcı veya palet sarıcı olup olmamasına bağlıdır.

Paletleme neye denir?

Palet Streç fiyatları, Paletleme, en kompakt taşıma birimini yaratma sürecidir - bu, ürünleri paketlemenin evrensel bir yoludur. Sevkiyatın boyutunu optimize etmek ve nakliyeye hazırlamak için özel olarak paletleme kuralları oluşturulur. Düzgün yürütülen paletleme, nakliye maliyetlerini azaltmanıza olanak tanır.
Malların paketlenmesi, lojistik şirketlerinin çalışanlarına verilen depo operasyonlarının bir parçasıdır. Taşıma, depolama, toplama ve muhasebe - kargo kurallara uygun olarak paketlenirse tüm işlemler büyük ölçüde basitleşir. Malların paletlenmesi manuel veya makine ile gerçekleştirilir.

Depo paletleme işlemi

Malların paletlenmesi, paketlenmiş herhangi bir ürün için evrensel ve en kompakt taşıma birimi oluşturma sürecidir. Bu, hazırlanan partinin hacmini ve boyutunu optimize etmenize olanak tanıyarak nakliye maliyetlerini düşürür. Modern lojistik şirketlerinin zorunlu depo operasyonları listesine dahil edilmiştir.

Kargo paletleme: manuel, makine, bir depoda paletleme

Göndermeden önce, taşınacak nesneyi hazırlamanız gerekir. Bunun için malları paketlemek için kurallar vardır. Bir kargo taşıma birimi oluşturma işlemine paletleme denir. Yöntem, malları kompakt bir şekilde yerleştirmek / taşımak, onları mekanik hasarlardan korumak ve bir tasarımın birkaç parçasının hareketini basitleştirmek gerekirse kullanılır.

Bir palet üzerine belirli bir yüksekliğe kadar birkaç kutu istiflenir (maksimum yönetmeliklerde belirtilir), ardından bir film ile sarılır. Kutular taşıma sırasında düşmeyecek ve içindekiler zarar görmeyecektir. Palet bir depoda saklanırsa, karton ambalaj nemden, tozdan, güneş ışığından, kemirgenlerden korunur (genellikle kartonu kemirirler).

Palet içindeki malları yeniden hesaplamadan hırsızlığın işlenip işlenmediğini belirlemek mümkündür. Filmin bütünlüğünün ihlali kolayca fark edilir (kesilir, yırtılır). Doğal olmayan hasarlar görülebilir ve nakliye sırasında filmin koruyucu tabakasındaki bozulmadan ayırt edilebilir. Bir palet, bir taşıma birimi olarak, saymayı veya incelemeyi basitleştiren, malların miktarını gösteren eşlik eden bir belgeye sahiptir.

Manuel paletleme

Depo çalışanları paletleme yaparken, ürünlerin nakliye sırasında/sevkiyat sırasında/depolama sırasında zarar görmesine neden olacak hatalar yapabilirler:Öğe (kutular, diğer kutulu ambalaj türleri) palet sınırlarının dışına taşar. İçerik taşınırken, taşınırken, yüklenirken çıkıntılı parçalara çarpıyor. Malların zarar görmesi bir sorumluluktur. Yanlış stil türü seçildi. Yükün yüksekliği bir metreyi aşarsa (palet yüksekliği dahil), "dama tahtası" yöntemi kullanılmalıdır.Teknik kurallara uyarak ve doğru palet yükleme türünü seçerek, yaralanmaları ve mallara zarar gelmesini önleyebilirsiniz. Manuel paletlemenin makineden giderek daha düşük olduğunu belirtmekte fayda var.

Makine paletleme

Streç Film sanayi tipi Süreçlerin otomasyonu tüm endüstrilerde, günlük yaşamda, bilimsel ortamda gerçekleştirilir. Lojistik, ilerlemeye ayak uydurur ve çeşitli faaliyetleri hızlandırmak için teknolojiyi kullanır. Büyük depolar ve dağıtım merkezleri, yüksek hızlı paletleme işlemleri gerektirir. Mallar, bir kişinin yükü kaldıramayacağı kadar büyük miktarlarda gelir ve gider. Yöneticiler üretkenliği sürdürmek için manuel paketlemeyi robotlar veya platformlar kullanarak paletleme ile değiştiriyor. Üretici, giden ürünleri kontrol etmek için kaynak harcamaz. Montaj ve paketleme süreçlerinin tamamen otomatikleştirildiği atölyelerde robotlar görevi doğru bir şekilde yerine getirir. Yalnızca topluluğun küçük anları kontrol etmesi gerekir, bunu bir operatör halledebilir. Bir taşıma birimi oluşturma süresini azaltmak. Yorulmadan, toplama sürecinde doğruluğu kaybetmeden otomatik mekanizma, temel algoritmaları ihlal etmeden ürünleri palete hızlı bir şekilde yerleştirecektir. Sera Streç Film.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

  1. Henüz yorum yapılmamış

BİR YORUM YAZIN

Ceptesat ikinci el eşya alım satım kiralama