Telefon
WhatsApp

Toptan Lateks Eldiven fiyatları

Streç toptan satış Toptan Streç satısi toptan streç film Palet streç Film - En Yakın toptan satış üretici

0850 770 13 13

Sosyal Medyada Biz}

Toptan Lateks Eldiven fiyatları

Lateks eldivenler olarak satışta gördüğünüz eldivenler, özellikle sağlık çalışanları için üretilmiş olup, bir diğer adı muayene eldivenleridir. Toptan streç film satışıStreç Film sanayi tipiBüyük boy Streç FilmPalet Streç fiyatlarıPalet Streç Film 23 Mikron 50 cm 300 mtToptan Streç Film fiyatıStreç Film fiyatıStreç Film 1000 MetreSera Streç FilmSera Streç Toptan Fiyatları23 Mikron Streç Film Fiyatları, Toptan 17 mikron streç satışıToptan 23 Mikron Streç FilmKoli Bandı 45cm x 100m 12’li PaketKoli Bandı 45cm x 100m 6’lı PaketToptan Koli BandıStreç Film ToptanKargo Poşeti 30 x 38Toptan Kargo Poşeti fiyatıToptan Maske SatışıToptan Palet StreçToptan Renkli Streç Filmtoptan  Wrap Streç Film fiyatları, Toptan gıda streci satışıtoptan PRE streç fiyatlarıBuzdolabı Poşetitoptan siyah streç film fiyatıVakumlu Poşet 1 kg, Toptan Lateks Eldiven fiyatları. Firmamız toptan fiyatla satış yapmaktadır, uygun fiyatlarla ürün sipariş vermek için bizleri araya bilirsiniz.

Lateks eldiven içeriği nedir

Lateks eldiven içeriği - Lateks eldiven, doğada bulunan bitkilerin salgıladığı bir sıvı olup, bu öz hava ile karşılaştığında katılaşarak sütlü bir köpük halini alır. Çoğunlukla kauçuk bitkisinin özünden elde edilen bu sıvı, bu formundayken kağıt yüzeylere yapışır ancak kuruduğunda kağıt ile temasında yüzeye tutunma yapmaz. Bu maddeye doğal plastik de denir. Evde temizlik esnasında, hastanelerde hastaya temas esnasında ve gıda üretim sektöründe gıdaya temas esnasında sıklıkla kullanılan lateks eldivenler hastalık, kir, mikrop, bakteri vb. her türlü zararlı maddenin kullanıcıya bulaşmasını önler. Şeffaf naylondan üretilen eldivenlere göre kullanımı daha kolay, dokunsallık hissini daha çok veren, el üzerine maksimum tutunan ve daha dayanıklı olan lateks eldivenler, hem ucuz hem pratik bir kullanım deneyimi sunar. Lateks maddesinin bazı ciltlerde alerjiye sebebiyet vermesi nedeniyle, alerjiyi önleyen pudralı lateks eldivenlerin de kullanımı yaygınlaşmıştır. Eğer alerjik bir cildiniz var ise pudralı lateks eldivenlerin kullanımı önerilir. Lateks eldivenlerin en yaygın kullanım alanı sağlık ve gıda sektörü olup, doktorlar, hemşireler ve veterinerler tarafından kullanılır ve tek kullanımlık olup, her hasta temasında yenisiyle değiştirilir. Aynı şekilde gıda ile temas eden kişilerin de (gıda üretim fabrikaları, gıda ambalajlama birimi çalışanları, restoran çalışanları, fırınlarda çalışan elemanlar vb.) sıklıkla kullanıldığı lateks eldivenler gıda ve kullanıcı hijyeni açısında büyük önem arz etmektedir. Bir defa kullanılan lateks eldiven bir daha kullanımı kesinlikle yapılmamalıdır. Gıda sektörü çalışanlarının ise gün içinde sıklıkla değiştirmesi önerilir.

Lateks eldiven alırken dikkat edilmesi gereken unsurlar;

• Eldiveni satın aldığınız kanalın güvenilir olmasına,
• Anti alerjik olmasına,
• Protein alerjisi olanların (lateks maddesi protein ihtiva eder) protein oranı düşük olan lateks eldivenler tercih ediyor olmasına,
• Vitril ve nitril maddelerden üretilen lateks eldivenlerin, bu ürünlere alerjisi olanların tercih etmemesine,
• Satın aldığınız eldivenin bilek kısmınızı tam kavramasına, gevşek ya da çok dar olmamasına,
• Ürünün geçirgen olmamasına,
• Ve kendinize en doğru bedende satın alım yapılmasına (Small (S), Medium (M) ve Large (L) olmak üzere üç bedeni bulunur.) dikkat edilmelidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

  1. Henüz yorum yapılmamış

BİR YORUM YAZIN

Ceptesat ikinci el eşya alım satım kiralama